Uppstart..

Hej,

Styrelsen i Ulricehamns dansförening har tillsammans med ledarna beslutat att så smått starta upp verksamheten under aktsamhet och nya restriktioner.

Vi kommer endast att ha en Sal öppen åt gången, vilket innebär att ni kommer dansa ca. varannan vecka. (Undantag Cardio). Se Schema, vecka för vecka.

De tre första veckorna är främst ta-igen klasser för tidigare inställda klasser. Var noga med att kolla vecka för vecka vad som gäller.

Vi kommer inte hinna ha alla vårterminens klasser innan semestern, utan kommer starta igång vecka 32 med en fortsättning av vårterminen och de klasser som har tillfällen kvar, då med förhoppningen om att kunna köra dubbla salar igen. Mer info om detta kommer senare!

Vårterminens dansshow skjuts upp och planeras i stället att hållas den 29-30 Aug.

Höstterminen planeras att starta V. 37.

Det här är vår plan, men med tanke på läget så kan den komma att ändras med kort varsel så håll utkik i mejlkorgen, på hemsidan samt sociala medier.

Nya restriktioner:

ALLA med minsta lilla symptom stannar hemma!

Sjuka elever skickas genast hem!

Tvätta era händer ofta.

Ytterdörren kommer att vara låst och varje klass kommer att slussas ut innan nästa klass släpps in på ett säkert sätt med avstånd från varandra så att ingen kö eller trängsel uppstår.

Tänk extra på detta medans ni väntar utanför!

Eleverna anländer strax innan klass och går hem direkt efter. Inget häng på dansskolan. Tänk på att ej komma försent, då vi låser dörren efter insläpp! Vi har ingen möjlighet att passa era barn efter klass, så kom och hämta i tid. Eleverna slussas ut till parkeringen direkt efter klassens slut.

Endast elever är välkomna in på skolan med undantag för barndans och barnjazz där max 1 förälder får följa med in. (Inga syskon). Kanske kan danskompisar komma tillsammans med endast 1 förälder?!

Elever kommer ombytta och klara. (Inget ombyte på dansskolan)

Kiosk och butik kommer att hållas stängt. Önskas ngt handlas i butiken, skicka ett mail med förfrågan till anna@u-dance.se

Vi städar mellan varje klass i danssal och på toaletter. Nya torkrullar är upphängda i stället för handdukar. 

Vi tackar för er förståelse och jobbar hårt för att lösa situationen på bästa sätt.

Frågor eller funderingar skickar ni till anna@u-dance.se

Ta hand om er där ute //Ulricehamns dansförening

SCHEMA