Hur anmäler man sig?

Du anmäler dig till våra kurser via sidan ”schema” och klickar sedan på ”Direkt” i tabellen.

Får man prova på?

Eftersom vi har begränsat antal platser i våra grupper så går det INTE att anmäla sig för att ”Prova-på”. Finns det däremot platser kvar när kursen väl börjar är det OK att prova på INNAN man anmäler sig. Det gör du genom att skicka ett mail och ställa frågan till: info@u-dance.se

Vi på U-dance tycker det är viktigt att man fullföljer det man påbörjat. Allting man lär sig kan vara trögt i början och allting är roligare när man känner sig lite säker i det man gör.

Hur vet man att man har fått en plats?

Ni får bekräftelse via e-post.
För översikt kan ni logga in på: dans.se och kika under ”Mina sidor” -> ”Bokningar”. För de meddelande (Bekräftelse, viktig info osv) som vi skickar ut via e-post kan ni hitta under ”Mina sidor” -> ”Meddelande”

Hur betalar man?

Ni får inbetalningsuppgifter via e-post.
Hittar ni inte ert bekräftelse mail kan ni logga in på dans.se för att hämta det igen. Ni finner de under ”Mina sidor” -> ”Meddelande”

Varför är anmälan bindande?

Det är tyvärr så att vi har ett begränsat antal platser till våra kurser. Anledningen är att vi vill hålla god kvalité och ge varje elev det stöd den behöver. Har ni anmält er till en kurs som blir full, och sedan inte fullföljer kursen, så uppehåller ni ändå en plats som en annan elev kunde nyttjat.

Hur avanmäler man sig?

Via dans.se kan ni se era aktiva kurser samt göra en avanmälan. Om ni inte har ett lösenord för att logga in så klickar ni på ”Glömt lösenord”.

Vad betyder dansuppvisning/dansshow?

Efter varje avslutad danskurs/termin så anordnar Ulricehamns dansförening en storslagen dansshow. Showen är ett fristående event från de danskurser som U-Dance erbjuder. Några idrotter väljer att tävla med sin sport medans vi väljer att anordna en stor show. Tanken med showen är dels att visa upp vad vi har lärt oss under terminen men också för att skapa drömmar om en framtid inom dans, sång och musik. Vi går all in med ljud, ljus och scenkläder. Allt för att showen ska ge ett så proffsigt intryck som möjligt utefter våra resurser. Eftersom showen är såpas påkostad tar vi en entréavgift vid detta tillfälle. U-Dance syr och köper de flesta scenkläder men ber ibland eleverna att använda sådant som de har hemma som komplement. Kika gärna bland våra bilder där ni hittar våra tidigare shower. Vidare information skickas alltid ut till alla elever i god tid före dansshowen/uppvisningen/musikalen.

Vi använder oss av cookies för att snabba på ditt besök hos oss. Med detta så sparar vi viss användardata.