Sponsorer

Ulricehamns dansförening

Ulricehamns dansförening är en helt ideell förening som grundades 2017 och driver sin verksamhet i Ulricehamn, föreningen har ca 500 medlemmar. Vår vision är att bedriva en verksamhet som ger så många som möjligt oavsett kön, ålder, ursprung och övriga förutsättningar en möjlighet att få utöva och utveckla sitt intresse för dans och danssport.

U-Dance Anläggning

Vår nya anläggning i Ulricehamn ligger centralt med bra anslutning både via banvallen med tex. cykel, eller kollektivt med buss. Vid vår anläggning erbjuds en fantastisk möjlighet för både barn och vuxna att utöva sitt intresse för dans, men även en i dagens samhälle helt unik möjlighet att umgås över åldersgränser, bedriva friskvård genom träning, lära sig ansvarstagande, få uppleva både frihet och fostran. U-Dance har en komplett dansstudio som består av två danssalar, cafeteria, klädbutik och omklädningsrum. En verksamhet som bygger på ideella insatser kräver mycket resurser i både tid och pengar.

Verksamhet

Vid U-Dance anläggning sjuder det av aktivitet under hela veckan! I dansskolans regi bedrivs idag 43 klasser i bla. Barndans, Barnjazz, Breakdance, Balett, Jazz, Streetdance, Hiphop, Musikal, Popdance, Dans med funktionsnedsättning m.m. Dessutom anordnar vi workshops, dansläger och prova-på tillfällen vid olika tider under året.

Ideell förening

Ulricehamns dansförening är en helt igenom ideell förening som är till för sina medlemmar och för alla inom vårt upptagningsområde som vill utöva och utveckla sitt intresse för dans och danssport.

Sponsor

Som sponsor stödjer man bland annat ungdomars möjlighet att vara delaktig i ett hälsosamt föreningsliv, kultur, utveckling och engagemang i Ulricehamns kommun. Dessutom får du som sponsor, beroende på sponsorpaket, möjlighet att visa dig och ditt stöd genom annonsering, skyltar och länkar till U-dance som når ut till många, bland annat U-Dance medlemmar samt besökare som kommer till våra aktiviteter. Vi har olika sponsorpaket och även möjlighet till skräddarsydda förslag.

Kontakta oss via info@u-dance.se för mer information.

Vi använder oss av cookies för att snabba på ditt besök hos oss. Med detta så sparar vi viss användardata.