Workshop med United Soul 16:e Februari

Torsdagen den 16:e Februari kommer U-Dance anordna Workshops i Dancehall & Hiphop.

Åldergräns från 10 år.

Dancehall för ledare: 14.30 – 15.45
Hiphop för ledare: 15.55 – 17.10
 
Hiphop öppen klass: 14.30 – 15.30 – Till anmälan
Dancehall öppen klass: 15.55 – 16.55 – Till anmälan
Julian ”Joujou” Namroud 
är dansare, projektledare, koreograf och danspedagog.
Han jobbar med flertalet dansprojekt och har en gedigen erfarenhet inom hiphopkulturen. Under hösten 2022 var Julian på turné med föreställningen ”Jag är man – Alltså dansar jag”, som dansare och koreograf för sitt solo. Han var även koreograf för verket ”StrangerS” som är en del av den nordiska föreställningen ”The Moral Compass”. Julian har stått på olika scener, dansat bakom SNAP, varit med i musikvideos, kortfilmer, föreställningar, tävlat och battla nationellt och internationellt. Han blev Nordic Champion i hiphop under KOD Streetdance World Cup 2017-2018. Han har även vunnit hiphop duo i Bring Da Ruckus Vol.1 2020 i Sverige, Kollo Allstyle Battle 2019 i Norge och X Tract Experimental 2018 i Sverige. Dessutom topplaceringar i ihop duo WDC (Japan), Urban Moves 2018 (Norge), Juste Debout Scandinavia 2013/2015)
Julian är alltid nyfiken på vart dansen kan ta honom. Han är grundare till Hiphop Revolution Festival som är en dansfestival som arrangerats under 13 år och med vilken han fortfarande är verksam.
 
• Dansare & koreograf för ”Jag är man – Alltså dansar jag”
• Dansare & koreograf för ”StrangerS”, del av den nordiska föreställningen ”The Moral Compass”
• Grundare och dansare i ID Crew & Kings Among Kings
• Nordic Champion – KOD Streetdance World Cup 2017-2018
• Dansare i Iceolo Film & Live Performance Iceolo tour 2018
• Dansare – We Love The 90’s concert, Oslo 2017
• Grundare & projektledare för Hiphop revolution Festival
 
KLASSBESKRIVNING
Julian rör sig främst inom hiphop-dansstilarna, som sitt konstnärliga uttryck. PÅ klasserna kommer fokus vara på fundamentala grunder inom hiphop-dans, som bounce, groove, rock mm. Vi utforskar olika övningar, metoder och grunder till olika partysteg som finns inom hiphopdansen. Vi kommer även arbeta med floorwork, freestyle och koreografi. Rytm, musikalitet och movement är grunden i Julians klassen, samt att stärka relationen till musiken och rörelserna vi utför, förstå vad vi gör och varför vi gör det. Let’s get down in ”the ZONE”.

Vi använder oss av cookies för att snabba på ditt besök hos oss. Med detta så sparar vi viss användardata.